Trolleybrigade

U heeft dus een trolley nodig. Nu zit tussen trolley en trolley een wereld van verschil. Geloof mij, ik was jaren bevlogen lid van de prestigieuze trolleybrigade. Als kenner adviseer ik u daarom de trolleyparade te bezoeken. Dit high brow evenement vindt twee keer per maand plaats in de net-niet hoofdstad van Europa: Straatsburg.
Een keer per maand aanvaarden Europarlementariërs, hun hulpjes, hun cateraars, hun beveiligers, journalisten (en alle andere mensen die maar in het bezit zijn van een trolley), de reis naar Strasbourg. Officieel om te bespreken en observeren hoe het leven in Europa erbij staat. Maar wij weten natuurlijk wat de echte reden is: Zij vormen de trolleybrigade. De intocht begint ’s ochtends en eindigt pas laat in de avond. Niet te missen en inspiratie genoeg om zelf een exemplaar te kopen.
Mocht u er ‘s avonds nog geen genoeg van hebben. Dan kunt u donderdag vanaf een uur of 11.00 bij het Europees Parlement postvatten voor de uittocht. Het is een feest dus neem de picknickmand mee en geniet. Het gaat niet alleen om de trolleys, het is een heuse modeshow. Want bij een mooie rolkoffer, hoort uiteraard een passende outfit. In het algemeen geldt: Hoe geruislozer de trolley, hoe kostbaarder; hoe zuidelijker de lidstaat, des te mooier het ensemble.
Wie weet valt er zelfs wel iets te regelen, als u de must-have trolley tegenkomt.

Reacties